Google vindt mij knap!

Knapste Man van Groningen

Hi, Ik ben Mark Sprenger. Een gedreven SEO specialist met meer dan + jaar ervaring!Bij deze roep ik mijzelf uit tot de knapste man van Groningen. 😛 Want wat Google zegt is natuurlijk altijd de waarheid!
Knapste Man van Groningen - Mark Sprenger
Knapste Man van Groningen

Mark Sprenger

Top 5 knapste mannen van Groningen

Uit onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door MarkSprenger.com, is de volgende lijst van knapste mannen in de provincie Groningen naar voren gekomen. Deze lijst is op basis van knapheid geprioriteerd, van boven naar beneden:

  1. 🎉 Mark Sprenger 🎉
  2. Rutger Dijkstra
  3. Stijn Neijenhuis
  4. Jarik Oosting
  5. Pepijn Otto
Hoe knap is Mark Sprenger op een schaal van 1 tot en met 100?
Knapheid 100%

De knapste man van Groningen competitie

Laat je niet gek maken door andere SEO specialisten, ik ben toch echt wel de meest aantrekelijke man van Groningen. De foto’s hieronder geven het doorslaggevende bewijs dat ik toch echt wel de aller-aller-allermooiste ben!

Zou jij Mark Sprenger eens in het echt willen ervaren? Dat kan! Neem dan contact met mij op via onderstaande knop. Tip: een zonnebril is wel handig zodat mijn knapheid je niet kan verblinden.

Groningen (stad en ommeland)

Groningen is natuurlijk altijd super leuk en gezellig. Een echte studentenstad met veel feestende studenten. Vandaar dat het extra knap is dat Mark is uitgeroepen tot dé knapste man van Groningen! Er is namelijk veel concurrentie in deze mooie stad. Veel knappe mannen dus.

Na een weloverwogen beslissing is Mark Sprenger echter wel als knapste man van Groningen uit de bus gekomen. Dit omdat hij een mooie natuurlijke uitstraling heeft en gewoon heel erg goed is in zoekmachine optimalisatie (SEO). Hij is niet alleen de mooiste van de stad Groningen, maar ook van de gehele provincie. Knapste man van stad en ommeland dus!

Hoe het voelt om de knapste man van Groningen te zijn? Het is een beetje hetzelfde gevoel als op positie 1 in Google ranken voor een zoekwoord waar je al langere tijd naar toe hebt gewerkt. In het begin voel je je erg euforisch, totdat je beseft dat er ook concurrenten op de loer liggen. Vandaar dat ik continu moet werken om de knapste te blijven.

Veelgestelde vragen over deze competitie

Wie is de knapste man van Groningen?
Dat is ongetwijfeld Mark Sprenger. Hij heeft zichzelf uitgeroepen tot de knapste man van stad en ommeland!

Wie is Mark Sprenger?
Ik ben een geboren en getogen Groninger met een passie voor zoekmachine optimalisatie. Naast SEO hou ik van speciaal bier, piano spelen, oneindig lang muziek luisteren en series kijken. Daarnaast ben ik ook de knapste man van Groningen 😛

Hoe is deze competitie eigenlijk begonnen?
Rutger Dijkstra was de eerste SEO specialist die een pagina heeft aangemaakt om voor dit zoekwoord te ranken. Naar aanleiding van een goede tip van mijn collega Erik van der Veen, heb ik toen zelf een pagina aangemaakt. Ik verdien deze titel namelijk volledig!

Erik heeft vervolgens onze strijd op LinkedIn gedeeld (270+ likes!) waarna de strijd viraal ging. Meerdere marketingbureau’s proberen sindsdien ervan door te gaan met deze titel door middel van hun hogere domein autoriteit (vals spel eigenlijk).

Waar kan ik de strijd om de knapste man van Groningen volgen?
Simpel! Ga naar Google en zoek op: “knapste man van groningen” om de huidige tussenstand te zien. Daarnaast heeft Martin Vellinga een website opgericht waar een historisch overzicht staat van de gehele strijd: deknapstemanvangroningen.nl

Als SEO specialist ken ik alle ins en outs om hoger in Google te ranken.

Blije klanten

Klanten waar ik voor gewerkt heb.